Joi, 30 aprilie, de la ora 19.00, regina Traviatei Felicia Filip alege să fie alături de publicul bucurestean, într-o discutie intimă si relaxată, moderată de Emil Pantelimon si completată de acordurile muzicale ale violonistei Mihaela Mitrofan. Editia primăvăratică a Trialogurilor vă asteaptă în Ceainăria ARCUB din str. Batiste nr. 14.

Trialoguri la Arcub cu Felicia FilipFoto: Afis

Alegerile sunt acele cărămizi, care asezate împreună îsi construiesc drumul si existenta. Fiecare zi a vietii tale poartă amprenta unei optiuni personale, astfel că de tine depinde felul în care alegi să fii, în fiecare zi. Născută în Ziua Fericirii, Felicia Filip este una dintre personalitătile care îsi poartă steaua în frunte si are curaj să-si asume vârsta, succesul si esecul. Soprana nu se teme de timp, pentru că simte că acesta i-a adus împlinirea spirituală. Despre curajul si forta de a fi sincer si mândru cu tine, cel din oglindă, vom învăta din lectiile de viată ale acestei mari doamne a muzicii românesti, care vă spune cu toată inima ”Am ales să fiu...”.

Trialoguri la ARCUB este un eveniment lansat în luna februarie 2014. Invitatii speciali ai editiilor anterioare au fost: scriitorul Mircea Cărtărescu, poetul Mircea Dinescu, psihologul Aurora Liiceanu, dirijorul Tiberiu Soare, scriitoarea Gabriela Adamesteanu, actrita Oana Pellea, poeta Ana Blandiana, regizorul Nae Caranfil, muzicienii Mircea Baniciu si Nicu Alifantis si Radu Paraschivescu, scriitorul Costi Rogozanu si muzicianul Dan Byron. Scopul central al întâlnirilor din seria Trialoguri la ARCUB este acela de a le oferi bucureştenilor şansa de a participa la discuţii relaxate, pe teme diverse, abordate de personalităţi ale lumii culturale.

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare în valoare de 25 lei, care poate fi achiziţionat de la Casa de bilete ARCUB, din Str. Batişte nr.14.