"Talk to the bomb", spectacolul care iti aduce vara inapoi, dupa textul Rucsandrei Pop, in regia Lalei Misosniky, trimite spectatorii direct pe malul marii in povestea unui triunghi amoros nascut pe plaja din Vama anului 2001. Spectacolul se joaca vineri, 28 martie, de la ora 19.00, la Godot Cafe-Teatru, sala SubScena.

Talk to the bombFoto: Afisul spectacolului

Unele veri petrecute in Vama Veche raman in istorie ca adevarate tripuri initiatice - se intampla povesti pe care n-ai cum sa le uiti, intalnesti oameni care-ti modifica cursul vietii, asculti muzici care te vor bantui in timp.

"Talk to the bomb" este povestea unui triunghi amoros nascut pe plaja din Vama Veche in vara lui 2001, este dramatizarea uneia din miile de povesti de dragoste care au inceput acolo, pe nisipul din Vama. Povestea Sasei (Gratiela Badescu), a lui Alex (Alex Fifea) si a Voinicului (Dan Lupu) este obsedanta, ca o melodie tare ascultata pe repeat. Destinele celor trei se intersecteaza in umbra amenintatoare a unui 11 septembrie care inca nu s-a intamplat. Si restul e literatura.

"Talk to the bomb este o poveste despre pierderea inocentei, despre maturizare, despre revelatii care te agata seara la o bere si apoi te urmaresc ani intregi. Este un spectacol in care mizam pe contopirea cu publicul", spune Rucsandra Pop, autoarea textului.

"Talk to the bomb"

Text: Rucsandra Pop

Regia: Lala Misosniky

Distributie: Gratiela Badescu, Alex Fifea, Dan Lupu

Pretul unui bilet este 20 de lei, iar rezervari se pot face la numerele de telefon: 0736 414 244 sau 021 31 61 682.

"Talk to the bomb" este o productie lorgean theater & Hydra Society (www.hydrasociety.com).

Pagina de facebook a spectacolului: https://www.facebook.com/TalkToTheBomb