Improvisneyland prezintă, pentru prima dată în România, un spectacol de improvizaţie bazat pe o aplicaţie de dating. Premiera oficială a piesei „M-am îndrăgostit pe net”, are loc duminică, 29 martie, la Movieplex Cinema din Plaza România, începând cu ora 19.00.

M-am indragostit pe net cu ImprovisneylandFoto: Afis spectacol

Adaptat după o idee a improvizatoarei daneze Laura Doorneweerd, formatul spectacolului realizat de trupa Improvisneyland este unic în România.

Cum ar arăta scene din viaţa unui cuplu format prin cea mai populară aplicaţie de dating pe mobil, Tinder? Actorii de improvizaţie vor crea tot soiul de ipostaze imaginare, pline de răsturnări de situaţie, umor şi întâmplări neaşteptate. Publicul va participa activ la dramatizarea vieţii acestui cuplu virtual. Voluntarii vor alege candidaţii preferaţi, pe baza unor profile online publice, iar improvizatorii vor pune în scenă filmul unei vieţi în doi, fără niciun scenariu, sau replici pregătite în avans.

Singura repetiţie este cea a reacţiilor spontane şi a râsului inteligent, generate de imaginaţia fără limite a actorilor.

Biletele se pot achiziţina online la www.teatrulacinema.ro sau direct la casele de bilete ale Movieplex Cinema din Plaza România, Bd. Timişoara, Nr. 26. Prin promoţia lunii martie, Teatru la Cinema oferă câte un bilet gratuit pentru fiecare bilet cumpărat la preţ întreg.

Improvisneyland este una dintre cele mai longevive trupe de improvizaţie din România, formată din 7 actori profesionişti: Monica Anastase, Rozana Radu, Andreea Samson, Pavel Bârsan, Mădălin Mandin Axel Moustache şi Radu Ciobănaşu. Actorii pot fi văzuţi la Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis şi Teatrul Excelsior. În plus, susţin spectacole de improvizaţie, workshop-uri de dezvoltare personală prin tehnici de improvizaţie, participă la evenimente private şi campanii publicitare.

Teatru la Cinema” este un proiect cultural integrat care aduce spectacolele de teatru în spaţiile neconvenţionale ale sălilor de cinema. Filosofia pe care se bazează acest proiect este aceea de a facilita accesul la actul de cultură pentru segmente cât mai largi de public. Teatru la Cinema propune o gamă amplă de piese de teatru: comedie, teatru de improvizaţie pentru adulţi şi copii, stand-up comedy sau sketch comedy.