Spectacolul "În plină glorie", în regia si coregrafia lui Răzvan Mazilu, va fi prezentat în premieră la Teatrul de Comedie din Capitală pe 2 aprilie, informează Agerpres. "În plină glorie" este o comedie care îmbină umorul cu muzica live şi coregrafia.

Eugen Racoti, Felicia Filip, Simona Stoicescu, Meda TopirceanuFoto: Teatrul de Comedie

Scenografia spectacolului este semnată de Iuliana Vîlsan iar din distribuţie fac parte, printre alţii, Gabriela Popescu, George Mihăiţă, Mihai Bisericanu, Andreea Samson şi Dragoş Huluba. De asemenea, spectacolul beneficiază de participarea sopranei Felicia Filip, în rolul doamnei Johnson.

"În plină glorie" spune povestea lui Florence Foster Jenkins, un personaj real care a trăit în perioada interbelică şi a devenit celebru datorită... lipsei de talent. Nefiind descurajată de criticile permanente la adresa ei, Florence a continuat să cânte, ajungând în cele din urmă să concerteze la grandioasa sală Carnegie Hall din New York.

Piesa lui Peter Quilter, montată pentru prima oară în România, urmăreşte întâmplările pline de umor ale acestei extravagante soprane, alături de iubitul ei St. Clair şi de pianistul Cosmé McMoon. Atât St. Clair cât şi Cosmé McMoon au existat în realitate iar întâmplările din piesă sunt bazate pe fapte reale.

Pretul unui bilet este 50 lei.