Editia de primavara din acest an a Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount din Romania, se va desfasura in perioada 25-29 martie la Galeria Dalles. Ca si in editiile precedente si in acest an targul de carte aduce discounturi substantiale, care ajung si pana la 90%, la standul fiecarei edituri, informeaza organizatorii.

Kiliprim 2015Foto: Afis

Deschis zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o oportunitate pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Aramis, Minerva, Vivaldi, Prut, Philobia sau Herald sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul KILIPIRIM. Fiecare expozant practica, la Kilipirim, reduceri importante de preturi, care ajung si pana la 90%.

Ceaiuri sau agende la preturi preferentiale completeaza oferta editiei din aceasta primavara a targului de carte Kilipirim.

„Kilipirim-ul de primavara va fi, si anul acesta, mai mult decat darnic cu publicul sau: cele mai importante edituri si-au anuntat participarea, cu o oferta de peste 10.000 de titluri. La fel ca in anii trecuti, la spatiul de evenimente, publicul va putea sa se intalneasca cu cativa dintre cei mai populari autori ai momentului sau va putea sa participe la dezbateri pe teme culturale. Sambata, un atelier de povesti si ilustratie ii asteapta la Kilipirim, deopotriva pe copii si parinti.

La etaj, ca intotdeauna, va avea loc Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare «A Noua Dimensiune», cu ofertele si evenimentele sale tematice.

Profitati de primele zile cu soare si iesiti la o plimbare prin targul nostru, cea mai putin costisitoare promenada!” (Louisa Udrescu, organizator)

La etajul Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achizitiona carti si produse ezoterice sau pot participa la programul permanent de conferinte pe teme generale de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii.

Lansat in 2005 si ajuns la cel de al X-lea an de existenta, KILIPIRIM este unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din capitala. Nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte, evenimentul a atras, de-a lungul timpului, peste 350.000 de vizitatori.

Intrarea este libera.