Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu anunta următoarea premieră, spectacolul „D`ale Lolelor!" in regia lui Serban Puiu la Secția Germană a TNRS. Spectacolul, după un text al autorului englez Dave Freeman, este o comedie cu situații imprevizibile și personaje pitorești. Premiera spectacolului „D`ale Lolelor / Ein Bett voller Urzeln” va avea loc sâmbătă, 21 martie, ora 19:00 (avanpremieră vineri, 20 martie) şi se va juca în limba germană, cu traducere în limba română.

„D’ale Lolelor” este o adaptare după farsa britanică a scriitorului Dave Freeman, “Un pat plin de oaspeți”. Spectacolul ne spune povestea a două cupluri aflate în vacanță într-o pensiune din Transilvania și cazate din greșeală în aceeași cameră de hotel.

Dieter și Brenda ajung în Transilvania chiar în timpul sărbătorii Lolelor. Ei sunt în căutarea unei camere de hotel, lucru destul de dificil de găsit. Singura cameră disponibilă este la un hotel dărăpănat, cu angajați bizari și puțin neglijenți. Când Brenda pleacă în căutarea inelului ei pierdut, Dieter descoperă faptul că acea cameră a fost rezervată și altcuiva. Astfel este implicat involuntar într-o serie de întâmplări nefericite, dar hilare în același timp. Camera se umple rapid de diverse personaje costumate neobișnuit, directorul hotelului încearcă să rezolve diverse probleme, în timp ce portarul încurcă și mai mult situația. Când toate se rezolvă într-un fel sau altul, singurul lucru pe care Dieter și-l dorește este să-și fi petrecut vacanța acasă în liniște.

Din distributia spectacolului fac parte actorii: Ali Deac, Wolfgang Kandler / Valentin Späth, Johanna Adam, Daniel Bucher, Emöke Boldizsár, Daniel Plier, Anca Cipariu.

Biletele au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrului din bd. Nicolae Bălcescu nr. 17.

Biletele la spectacolele Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu se pot cumpăra și din rețeaua națională a magazinelor Domo, Germanos, Orange și Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe www.eventim.ro . Pentru biletele achiziţionate online se percepe un comision de 10%. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, la intrarea în sală, în limita locurilor disponibile.

Pentru spectacolele Teatrului Național „Radu Stanca“ Sibiu nu se pot face rezervări de bilete, locul în sala de spectacol fiind garantat doar prin cumpărarea biletului.