Joi, 5 martie 2015, ora 19.30, la sala Atelier a TNB, va avea loc cea de-a 150-a reprezentație a spectacolului Tectonica sentimentelor de Eric-Emmanuel Schmitt.

Liviu Lucaci si Ilinca GoiaFoto: TNB

De 150 de reprezentaţii, aceiaşi actori minunaţi: Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Tamara Creţulescu, Carmen Ionescu şi Valentina Zaharia aduc în scenă pentru dumnevoastră o captivantă poveste de iubire, un joc aprins, de orgolii şi gelozie, în care un bărbat devine miza pentru patru femei care au hotărât să lupte pentru a-l păstra, sau pentru a-l câştiga.

O piesă de actualitate, scrisă de unul dintre cei mai jucaţi autori francofoni şi două personaje provenind chiar din România… Un discurs scenic atrăgător, într-o montare semnată de regizorul Nicolae Scarlat, despre filosofia inimii şi faliile produse de cutremure

Ilinca Goia, Valentina Zaharia, Carmen Ionescu

Ilinca Goia, Valentina Zaharia, Carmen Ionescu

Foto: TNB

adesea imperceptibile, care pot lăsa urme adânci. Răsturnări de situaţie şi de relaţie, suişuri şi coborâşuri pe un...teren când accidentat, când... minat, cum este cel al iubirii, unde totul poate exploda într-o clipă, într-o piesă care o să vă meargă la inimă!