Carnavalul de Lăsata Secului - eveniment apreciat cu entuziasm de mica suflare a Naţionalului bucureştean - ne-a dat de veste că Poveştile de Primăvară bat la uşă. Duminică, de Marţisor, protagonistul spectacolului de la matineul Teatrului Naţional pentru Copii va fi GHIOCELUL.

Povesti de primavaraFoto: Afis

Micuţii spectatori vor putea afla emoţionanta poveste a celui dintâi vestitor al primăverii, cel ce, înaintea tuturor celorlalte flori scoate capul de sub zăpada rece, bucurându-ne cu delicateţea şi cu parfumul lui abia simţit.

Totodată, copiii vor putea lua parte la poveste, alegându-şi să fie: rază de soare, ghiocel ori o altă floare. Vioreaua se va afla si ea printre protagoniştii întâlnirii cu primăvara şi cu vraja pe care o ţes, duminică de duminică, prin câte o nouă premieră teatrală, Magicianul Poveştilor împreună cu actorii de la "Abracadabra", ajutaţi de personajele basmelor şi de poveştile nemuritoare, citite în cheie modernă.

Ca în fiecare duminică, şi de 1 Martie spectacolul va începe la ora 11.00 şi se va desfăşura în Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti. Copii, părinţi şi bunici, sunt asteptati cu bucurie la teatru, duminică, in prima zi de primavara.