Duminică, 25 ianuarie, ora 19:00, În Culise va invită la premiera Clinica Sinucigașilor – un spectacol clocotitor care ironizează boala secolului – depresia.

Clinica sinucigasilorFoto: Teatrul In Culise

Am găsit remediu pentru angoase, stres și oboseală! Clinica Sinucigașilor este deschisă pentru toți cei care sunt măcinați de neliniști interioare – pentru că aici totul se sfârșește! Moda depresiei este înlocuită de un nou trend – plecarea către lumi mai bune și mai frumoase. Haz de necaz și probleme cotidiene tratate prin ochii divertismentului. Aceasta-i rețeta pentru o dramacomedy excesiv de amuzantă și foarte actuală, în cadrul căreia vei observa un contrast tulburător între normalitatea depresivă și ambrozia existenței. Viața-i prea scurtă să-ți faci gânduri rele – Trăiește clipa/Carpe diem!

Clinica Sinucigașilor este acel spectacol care reușește să trezească în tine speranțe latente, gânduri pozitive și exces de bună dispoziție! Don’t worry, be happy și vino să-ți recâștigi încrederea în specia umană!

Clinica Sinucigasilor (2)

Clinica Sinucigasilor (2)

Foto: Teatrul In Culise

Textul spectacolului este scris de Gabriela Mihalache. Din distribuție fac parte: Maria Popovici, Grațiela Popa, Paul Alexandru, Ștefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu, Vero Nica. Regia artistică este semnată Cristian Bajora, iar regia tehnică este asigurată de Bogdan Ionescu.