Teatrul In Culise (bd. Hristo Botev nr. 25 - Copper’s Pub ) prezinta in acest weekend doua avanpremiere Clinica Sinucigașilor – depresia privită prin ochi zâmbitori si Diamante și Narcotice – sex, droguri și iubire într-un spectacol controversat.

Diamante si Narcotice

Diamante si Narcotice

Foto: Teatrul In Culise

Avanpremiera Diamante și Narcotice, un spectacol care pune erotismul sub semnul feminin, se joaca sâmbătă, 17 Ianuarie, de la ora 19:00, la Teatrul In Culise. În cadrul evenimentul 12 Days of Sins acest spectacol este asociat cu păcatului plăcerilor trupești pentru că ilustrează drumul parcurs de o femeie în timpul maturizării sexuale.

Trup de felină cu forme voluptoase, buze cărnoase, carne fragedă și sete de aventură. Aceasta este Nicole, o prințesă adolescentă din zilele noastre, care nu se teme să-și urmeze visurile: o carieră în modeling și un iubit bogat care să-i inunde viața de plăcere. Vacanțe de lux amestecate cu aventuri erotice și sex sălbatic, bijuterii scumpe și droguri care să însuflețească atmosfera! Oare cum este să trăiești visul?

Bazat pe textele erotice controversate ale Ralucăi Dewald dramatizate de Cora Manole, spectacolul Diamante și Narcotice vine să spună un adevăr de actualitate și prezintă sexul prin ochii unei femei - încărcat de erotism, candid, magnetic și incitant!

Din distribuție fac parte Claudia Ene, Ștefan Nistor, Ionuț Gurgu, Paul Alexandru, iar regia artistică este semnată Cristian Bajora. Regia tehnică este realizată de Bogdan Ionescu. Textul spectacolului este bazat pe scrierile Ralucăi Dewald dramatizate de Cora Manole.

Clinica Sinucigasilor

Clinica Sinucigasilor

Foto: Teatrul In Culise

Clinica Sinucigașilor se joacă în avanpremieră În Culise duminică, 18 Ianuarie, de la ora 19:00. În cadrul evenimentul 12 Days of Sins acest spectacol este pus sub semnul păcatului dezolării. De ce să ne lăsăm copleșiți de probleme când viața e așa frumoasă?

Ești angoasat, stresat, obosit și tulburat? Bine-ai venit la Clinica Sinucigașilor - locul unde toate neliniștile tale vor lua sfârșit! Într-o lume în care depresia e ”la modă”, trebuie să facem haz de necaz și să privim moartea prin ochii divertismentului. Așa s-a născut această comedie deosebit de amuzantă și extrem de actuală, care accentuează contrastul dintre o normalitate depresivă și frumusețea vieții, care oricum e prea scurtă!

Clinica Sinucigașilor este un spectacol hilar care stoarce din tine speranțe, gânduri pozitive și bună dispoziție! Don’t worry, be happy și vino să-ți amintești că trebuie să trăiești clipa!

Textul spectacolului este scris de Gabriela Mihalache. Din distribuție fac parte: Maria Popovici, Grațiela Popa, Paul Alexandru, Ștefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu, Vero Nica. Regia artistic este semnată Cristian Bajora, iar regia tehnică este asigurată de Bogdan Ionescu.