Concertele şi recitalurile din stagiunea Sălii Radio sunt mult apreciate de publicul bucureştean dovada fiind salile pline la evenimentele derulate cat si epuizarea abonamentelor pentru perioada ianuarie-martie 2015 a stagiunii. In perioada urmatoare, iubitorii muzicii de calitate vor avea ocazia de a se bucura de seri muzicale in interpretarea unor nume sonore precum: soprana Elena Moşuc, acordeonistul Richard Galliano, violonistii Gabriel Croitoru si Liviu Prunaru sau pianistul Valentin Gheorghiu.

Iata cateva dintre programele muzicale de care va veti putea bucura : Norma (operă în concert) într-o distribuţie de excepţie, cu Elena Moşuc în rolul titular (30 ianuarie), concertul marelui acordeonist francez Richard Galliano, alături de Big Band-ul Radio (8 martie), evenimentul în care violonistul Gabriel Croitoru va cânta celebrele „Anotimpuri” ale lui Vivaldi alături de Orchestra de Cameră Radio (28 ianuarie), seara în care violonistul Liviu Prunaru va interpreta unul dintre concertele lui Paganini, alături de Orchestra Naţională Radio (6 martie) sau Integrala sonatelor de Beethoven pentru pian şi vioară, partea a II-a, un prilej extraordinar de a-l asculta pe Valentin Gheorghiu la pian, alături de Gabriel Croitoru la vioară (4 februarie) etc.

Cei care doresc să participe la evenimentele speciale pregătite de Orchestrele şi Corurile Radio România pentru noul an: începând de marţi, 7 ianuarie 2015, biletele individuale pot fi achiziţionate pe http://www.bilete.ro/" \t "_blankbilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Casa de bilete a Sălii radio este situată pe strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;

în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;

în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).