Actorul Mircea Albulescu a fost externat, sambata, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, unde a fost operat pe cord, si va fi internat intr-un centru de recuperare din Bucuresti, la plecare el glumind cu jurnalistii, carora le-a spus ca merge la un "spital plin de fete frumoase", transmite Mediafax.

Albulescu a iesit, sambata, pe usa Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara intr-un scaun cu rotile, fiind condus de o asistenta pana la masina fiului sau, care il astepta.

Actorul a glumit cu jurnalistii care il asteptau, spunandu-le ca nu va merge acasa, ci "la un spital plin cu fete frumoase".

Fiul actorului, Matei Albulescu, a precizat ca tatal sau va fi internat, dupa ce va ajunge la Bucuresti, intr-un centru de recuperare cardio, iar drumul de la Timisoara pana in Capitala il va face cu avionul.

"Totul a fost foarte bine din punct de vedere medical si clinic, dar e foarte slabit. Vom merge la un centru de recuperare cardio si sper ca in doua-trei saptamani sa fie pe picioare. Este in regula pentru un zbor cu avionul, si profesorul Gaspar (Marian Gaspar, medicul care l-a operat pe actor - n.r.) a spus ca e in regula, deci putem zbura linistiti. Sta bine si fizic, si psihic", a spus fiul actorului.

In noaptea de 24 spre 25 noiembrie, actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Serviciul de Urgente al Spitalului Judetean din Timisoara, acuzand dureri in piept. Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost supus, in 26 noiembrie, unei interventii chirurgicale pe cord, echipa de medici care l-a operat pe actor fiind condusa de profesorul Marian Gaspar, seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

In timpul interventiei, lui Mircea Albulescu i-au fost facute trei bypass-uri, intrucat in urma analizelor amanuntite s-a impus aceasta operatie, mai ales ca actorul avea montat un stimulator cardiac.

Mircea Albulescu se afla la Timisoara deoarece in 24 noiembrie a avut loc in acest oras spectacolul "Badaranii", in care actorul joaca.