Spectacolul "Iubitafizica" (dupa cartea scrisa de Iulian Tanase) se joaca duminica, 23 noiembrie, la ora 18:00, la Teatrul Tandarica in cadrul Festivalului International al Teatrului de Animatie "Spectacole de Colectie". "Iubitafizica" isi are sursa in cartea cu acelasi titlu scrisa de Iulian Tanase si este o adaptare a acesteia pentru a putea fi interpretata cu ajutorul a sapte papusi in marime naturala intr-un spectacol profund, in care experienta este imbogatita de coloana sonora impresionanta si proiectiile video ametitoare.

IubitafizicaFoto: Lightwave Theatre Company

Desi aparent dificil de inteles, la inceput, Iubitafizica isi releva sensurile rand pe rand si pe toate in acelasi timp. Textul este interpretat de insusi autorul cartii, Iulian Tanase, in ceea ce a fost catalogata drept o impletire armonioasa intre arta teatrului vizual si cea a poeziei.

Iubitafizica

Iubitafizica

Foto: Lightwave Theatre Company

Spectacolul "Iubitafizica" a fost realizat in totalitate prin crowdfungind pe platforma We Are Here la inceputul acestui an si este al doilea din repertoriul Lightwave Theatre Company. Este de departe cea mai complexa productie cu papusi in marime naturala din Romania, compania promovand arta animatiei pentru oameni mari in spectacole nemaivazute pe scenele autohtone.

Spectatorii au descris experienta ca fiind una de neuitat, emotionanta, surprinzatoare:

"Oamenii de pe scena, prin miscarile lor si ale papusilor pe care le-au manuit, au transmis poate chiar mai mult decat o puteau face niste actori." - Bookaholic.ro

"Un spectacol bine pregatit si foarte intens. Merita vazut!" - Radu Moldovan (Robin and The Backstabbers)

"Un univers straniu dominat de fiinte cu privirea fixa, unde stiinta iubirilor imaginare este transformata intr-o arta efemera" - TVR 2

"Un spectacol dupa care ti se face dor sa te (re)indragostesti. Alchimie poetica." - Irina Margareta Nistor

Distributia:

Cristina Andreea Ion (regizor)

Petru Stratulat

Adina Hotinceanu

George Sfiraiala

Cand: 23 noiembrie 2014

Ora: 18:00

Unde: Teatrul Tandarica

Bilet: 15 lei

Agentia de bilete: 021 315 23 77

Durata: 60 min

Prezentare Lightwave Theatre Company: https://www.youtube.com/watch?v=f5ZZ7cNuLEI

Costume papusari: Story about Mimi

Costume papusi: Ioana Tanase

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=kRJdPskcdyc

Site: http://lightwave-theatre.com