Targul Gaudeamus Carte de Invatatura 2014 se deschide miercuri la Romexpo si in cadrul manifestarii, ce se desfasoara pana la finalul saptamanii, va fi prezentat un numar record de 750 de evenimente. Invitatul de onoare al acestei editii este Federatia Rusa.

Aproximativ 320 de expozanti vor acoperi integral cei 14.000 de metri patrati ai Pavilionului Central Romexpo.

Programul invitatului de onoare, Federatia Rusa, cuprinde peste 30 de evenimente organizate in incinta targului si in alte spatii din Bucuresti. 17 oaspeti din Rusia - scriitori, critici literari, editori, jurnalisti si muzicieni din peisajul cultural contemporan rusesc - vor sustine lansari si prezentari de carte, sesiuni de autografe, dezbateri si momente artistice.

Un bilet la targ costa 5 lei, dar puteti sa va faceti un abonament de 10 lei valabil pentru toata perioada. Cu acestea puteti participa la Tombola Gaudeamus, al carei mare premiu va fi un autoturism Dacia Logan 10 ani, oferit de Automobile Dacia.

Au acces gratuit la targ: prescolarii, elevii, studentii, cadrele didactice, profesionistii din domeniile editorial-educational, jurnalistii, pensionarii, persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora, grupurile organizate.

Programul de vizitare este zilnic intre orele 10,00 si 20,00.

Ajuns la editia cu numarul 21, targul este organizat de Radio Romania, prin Centrul Cultural Media Radio Romania. Partener privilegiat al editiei este si in acest an GADIF - Grupul Ambasadelor, Delegatiilor si Institutiilor Francofone din Romania. Presedintele de onoare al editiei, amfitrionul Targului International Gaudeamus 2014, este Benoit Rutten, Delegat Valonia - Bruxelles.