Miercuri, 17 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Teatrului National Bucuresti va avea loc premiera oficiala a spectacolului ActOrchestra – primul spectacol al programului "9G" inclus în repertoriul teatrului.

ActOrchestraFoto: Teatrul National Bucuresti

Potrivit TNB, ActOrchestra nu este concert, nici teatru muzical, nici improvizaţie muzicală. Și este mai mult decât un exerciţiu de actorie… dacă vrem să definim genul. Este puțin din fiecare într-un joc la care se râde… serios, cu 3 actori şi încă 20 de parteneri… sau instrumente muzicale. Orchestra de la TNB transformă concertul într-un spectacol de teatru, unde instrumentele o iau razna, iar artiştii devin o prelungire a sunetelor. Într-o luptă comică, dar purtată pe viață și pe moarte, între trei muzicieni, pentru supremația pe scenă, tinerii actori Petre Ancuța, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea jonglează cu mijloace teatrale dintre cele mai surprinzătoare. Regia spectacolului este semnată de Horia Suru. Consultant costume: Alina Herescu.

Un concert împachetat scenic într-o poveste veselă, sonoră, ritmată. Sunteţi pregătiţi pentru un maraton muzical şi teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii, de la Mozart la rock… şi la chansonete?