Maria Tanase a dus muzica populara romaneasca din sate, mahalale sau carciumi pe scene mari din Europa si America, unde a fost aplaudata si apreciata. Joi seara, muzica Mariei Tanase se intoarce la ea acasa si va rasuna la Muzeul Taranului Roman: "Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase", primul spectacol de teatru care spune povestea adevarata a marii doamne a cantecului romanesc, se joaca joi, la ora 20:30, la Studio "Horia Bernea" - Noul Cinematograf al Regizorului Roman ( Sala mare), in cadrul Festivalului de Teatru Independent (de Orice) Undercloud. Nu ratati joi "Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase" la Muzeul Taranului Roman!

Cantec de leagan la UndercloudFoto: Afisul spectacolului

"Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase", cu Mirela Pana si pianistul George Calin, un spectacol semnat de regizoarea Carmen Lidia Vidu, a avut premiera in Bucuresti pe 20 iunie, la Godot Cafe Teatru. In mai putin de doua luni si jumatate de la premiera, "Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase" s-a jucat cu casa inchisa la fiecare reprezentatie si s-a impus ca unul dintre cele mai mediatizate spectacole de teatru din Bucuresti.

Urmatoarea reprezentatie a spectacolului este programata duminica, 14 septembrie, la ora 21:30, la Godot Cafe Teatru (strada Blanari nr. 14, in Centrul vechi).

"Cantec de leagan. O poveste despre Maria Tanase"

Cu: Mirela Pana

La pian: George Calin

Regia: Carmen Lidia Vidu

Pret bilet: 35 de lei (la Festivalul Undercloud - www.bilete.ro sau la info point Undercloud din curtea MTR).

Urmatoarele reprezentatii: joi la ora 20:30 la Studio "Horia Bernea" - Noul Cinematograf al Regizorului Roman (Sala mare) la Muzeului Taranului Roman si duminica 14 septembrie, la ora 21:30, la Godot Cafe Teatru.