In ton cu temperaturile de afara programul stagiunii de vara de la Teatrul UNTEATRU continua cu piesa Caldura? MARE? dupa schite de I.L. Caragiale programata duminica 17 august de la ora 20.00.

Programul UNTEATRU in perioada 14-22 august 2014:

- Duminica, 17 august, ora 20.00

Caldura? MARE? dupa schite de I.L. Caragiale

cu: Daniel Hara, Andrei Seusan, Eduard Cirlan

"Intr-o lume abulica si dezordonata in care sistemul de valori fluctueaza la fel ca si cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale si in acelasi timp, vechi de cand lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea in care traim creioneaza personaje comice care depasesc limita stupidului, desi Einstein ne invata ca universul are limite, prostia omului nu! Umorul si buna dispozitie va vor destinde timp de 1h, alaturi de renumitele personaje Lache, Tache si Mache."

- Participari la Festivaluri

Festivalul „25 ore de teatru” Sibiu 2013

- Joi, 21 august, ora 20.00

CINCI ORE CU MARIO de MIGUEL DELIBES

(Spectacolul selecţionat în Festivalul Naţional de Teatru 2014)

cu FLORINA GLEZNEA

regia MARIANA CAMARASAN

director de proiect IOANA MOLDOVAN

"...razi, razi... plingi, razi, plangi.. razi, razi, razi.. un spectacol dedicat marilor iubiri..."

“Buni și răi. Cei buni la dreapta, cei răi la stanga. Asta ne-au învățat, nu? Iar noi, în loc să ne dăm osteneala să privim în forul nostru interior, preferăm să acceptăm și gata. Toți suntem buni și răi, și asta în același timp. Mai bine s-o recunoaștem fățiș decât să ne petrecem viața inventându-ne argumente. Și nu e oare semnficativ faptul că însuși conceptul de dreptate coincide, de fiecare dată, în mod ciudat, cu interesele noastre?”

- Participari la Festivaluri:

Gala Star Bacau 2014

Festivalul Perform Iasi 2014