Zilele Teatrului UnTeatru, ediţia I, continuă cu spectacolele de teatru, muzică şi multe alte surprize care se vor împleti pentru a face cat mai placuta sederea spectatorilor. Spectacolul CRIME reprezintă una dintre surprizele acestui eveniment aniversar.

'Crime' la UnTeatruFoto: Unteatru

Trupa britanică de teatru BÉZNĂ Theatre London vine, în premieră la Bucureşti, la UnTeatru în zilele de 29, 30, 31 iulie si 1, 2, 3 august, pentru a prezenta de la ora 20.00, spectacolul „CRIME” (un răspuns la „Crimă și pedeapsă” de F.M.Dostoievski), un spectacol ce urmărește poveștile celor blamați de către mass-media și ilustrează realitatea unei țări scăpate de sub control.

Zilele Teatrului UnTeatru, ediţia I, realizată în coproducţie cu Primaria Sectorului 3 şi Centrul Cultural "Casa Artelor" este un eveniment aniversar care marchează 4 ani de existenţă a teatrului de cărămidă.

Spectacolul „Crime” (un răspuns la „Crimă și pedeapsă” de F.M.Dostoievski) in prezentarea BÉZNĂ Theatre London este programat in zilele de 29, 30, 31 iulie si 1, 2, 3 august de la ora 20.00.

Distributia:

Milton Friedman/Mama Singură - Oliver Longstaff

Copilul/Bătrâna Mamă - Angel Lopez-Silva

Consumatorul/Cămătăreasa/Șomerul - Theo St. Claire

Studentul - Mathew Wernham

Scriitor/Regizor - Nico Vaccari

Consultant literar/Producător - Sînziana Koenig

Scenograf/Costume - Robin Soutar

Design Lumini - Alex Hopkins

Spectacol este supratitrat in limba romana. Spectacolul e nerecomandat sub 16 ani.

BÉZNĂ Theatre este o trupă de teatru devotată schimbării sociale. Prin spectacole de teatru experimentale însă accesibile tuturor încurajeaza un discurs social și politic care să conducă la schimbare.

CRIME este o piesă în structură epică care expune legătura directă dintre etapele capitalismului neregularizat și sporirea prostituției, alcoolismului, violenței și omuciderii. CRIME urmărește poveștile celor blamați de către mass-media și ilustrează realitatea unei țări scăpate de sub control.

‘CRIMĂ este unul dintre cele mai incitante debuturi regizorale la care am avut privilegiul să fiu martor. (…) CRIMĂ este al dracului de furioasă şi al dracului de rece. Şi pare a fi exact genul de piesă de teatru de care Marea Britanie are cea mai mare nevoie acum.’ - Andrew Haydon, Postcards from the Gods

‘Teatru Politic de înalt calibru - această piesă merită un public larg, expunere mai mare și da, 5 STELE GLORIOASE.' - spune Philip Herbert remotegoat.com