Clubul Dramaturgilor, un proiect al Filalei Bucuresti Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din Romania si al Instutului Cultural Roman, prezinta luni, 23 iunie 2014, ora 18.00, la sediul ICR, a 11-a si ultima premiera a stagiunii: spectacolul-lectura al comediei inedite 'Disparitie la Senat' de Horia Garbea.

Un senator dispare misterios. Dar sotia lui si sefa grupului sau parlamentar au treburi mai importante decat sa-l caute. O lume blazata si absurda se dezvaluie prin patru personaje cu tipologii diferite, prinse intr-un joc bizar si macabru.

Doamna (Ada Navrot) e inca tanara sau chiar foarte tanara si e in mare doliu. Florence (Mona Ciuta) e o subreta de casa mare, provenita din baroana, o tanara sexy cu accente lesbiene ca in „Cameristele”. Politiciana (Vali Pena) are, sub diplomatie, frumusete, eleganta si o limba de lemn dur. Doamna Venturi (tot Mona Ciuta) e o vrajitoare cu boneta complicata, jacheta cu maneci bufante. E totusi sexy, plina de surprize si ticuri. Le pune in valoare Anca Maria Colteanu, regizoarea noastra, mult mai desteapta decat a lor.

Spectacolul va fi urmat de discutii moderate de Lucia Verona, vicepresedinte al filialei Bucuresti Dramaturgie a USR, informeaza comunicatul remis Hotnews.ro.