”Antonimul venețian”, un spectacol nou creat de coregrafa Tunde Baczo și compozitorul Cari Tibor va avea premiera absoluta, la Timisoara, in cadrul evenimentului Street Delivery.

Tibi si Tunde Foto: fotosen.ro

Ea și El, marea dragoste și o ultimă întâlnire, pe o stradă: așa s-ar putea rezuma ”Antonimul venețian”, performance de teatru -dance și muzică. Conceput special pentru Street Delivery de coregrafa Baczo Tunde, pe muzica lui Tibor Cari, după un concept de Simona Donici, spectacolul va avea premiera absolută sâmbătă 14 iunie 2014, de la ora 18, pe strada pietonală Mărășești, în fața Sinagogii din Cetate. Interpreți sunt dansatorii Baczo Tunde și Alin State, pianistul Cari Tibor și violoncelistul Szabó J. Attila.

Inspirat de ”Anonimo veneziano”, piesa lui Giuseppe Berto devenită celebră odată cu filmul regizorului italian Enrico Maria Salerno, spectacolul Antonimul Venețian este lentila prin care veți privi, cu totul altfel decât în bineștiuta poveste, o ultimă, intensă întâlnire între doi oameni care au cunoscut, de tineri, marea dragoste unul în brațele celuilalt și pe care viața, cu zig-zag-ul ei imprevizibil, i-a despărțit. Se regăsesc pentru o zi. O trăiesc cu ardoarea unei vieți întregi. Două firi pasionale, prinse într-o iubire ca-n filme și un final mai presus de moarte ….la Veneția.

Accesul publicul la spectacol este liber.