Muzeul Naţional de Istorie Naturală 'Grigore Antipa'' invită pe 1 iunie toţi preşcolarii şi şcolarii mici la o conferinţă inedită dedicată peştilor intitulată 'Expediţie pe malul mării', începând cu ora 11,00, informează Agerpres.

Astfel, muzeul şi Uninvented Kids continuă conferinţele pentru copii susţinute de către cercetători şi păpuşile de tip 'Muppets'. Interactive, pline de întrebări şi răspunsuri surprinzătoare, bogate în informaţii accesibile, fixate în memoria participanţilor prin dialog cu păpuşile, conferinţele îi vor purta pe copii prin fascinanta biodiversitate a Pământului.

Conferinţa reprezintă, de fapt, un dialog activ între copiii prezenţi în sală şi George Ştefan Năzăreanu şi cei doi asistenţi ai săi, Dodi şi Roni. Dodi este un urs polar căruia îi dă viaţă Ana-Maria Cucută, iar Roni este prietenul său vorbăreţ, însufleţit de Ramona Vornicu, reprezentantă a Uninvented Theatre. După o călătorie de doi ani prin habitatele Terrei, neînfricaţii 'exploratori' Dodi şi Roni se întorc pentru a împărtăşi copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor şi a animalelor. Simpaticul ursuleţ Dodi şi vorbăreţul lui prieten, Roni, îi aşteaptă pe copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani la o întâlnire cu George şi peştii care trăiesc în apropierea ţărmului.

Participarea la conferinţă se face pe bază de bilet: 10 lei/copil şi 20 de lei/adult. Rezervarea locurilor se face pe adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau la telefon 021.305.60.31.