Jazzulescu la Kretzulescu

Jazzulescu la Kretzulescu

Foto: Afis

Catrinel Bejenariu şi nişte Domni (Albert Tajti, Adrian Neacşu şi Alex Kocsis) vin pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu marti, 27 mai, de la ora 20.30, pentru o improvizaţie în prima noapte de Jazzulescu din 2014.

Asocierile de stiluri şi experienţe creează amprente sonore cu totul noi. Cu o trupă de acest fel, o efemeridă preţioasă, ne vom întâlni în prima ediţie din 2014 a seriei de evenimente Jazzulescu la Kretzulescu.

Catrinel Bejenariu face performing arts de mai bine de zece ani, îmbinând actoria cu muzica sub diverse forme. A fost voce pentru Slang, Urma, l’Orchestre de Roche, Butterflies in My Stomach. Catrinel colaborează acum cu tineri muzicieni de jazz în formule care se diversifică de la un concert la altul. A ales experimentul atât în actorie, cât și în muzică, pentru melanjul neaşteptat de trăiri și sunete.

La Jazzulescu va fi acompaniată de către Albert Tajti, Adrian Neacşu şi Alex Kocsis.

Albert Tajti, tânăr pianist de jazz, foarte apreciat și recunoscut pentru modul original de a interpreta. Improvizaţiile lui sunt întotdeauna o sursă de inspiraţie pentru muzicienii cu care colaborează.

Adrian Neacşu a ales muzica după ce a studiat artele plastice. Cântă la chitară bas și contrabas şi face parte din proiecte de jazz, dar nu numai. În prezent colaborează cu Iordache şi Paolo Profeti.

Alex Kocsis își priveşte talentul ca pe o îndeletnicire și abordează ritmul într-o manieră organică. Este toboșarul trupei Breeze, un proiect bossa nova.

'Jazzulescu la Kretzulescu' insumeaza o serie de concerte de jazz organizate pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45).

Intrarea este liberă, informeaza comunicatul remis Hotnews.ro.