Spectacolul "Blackbird", cu Florina Gleznea si Constantin Cojocaru, se reia sambata, 24 mai, la ora 19:00, la Unteatru. "Blackbird", un text contemporan care spune povestea unei iubiri atipice, apartine unuia dintre cei mai importanti dramaturgi tineri - David Harrower - si a fost montat intr-o foarte scurta perioada de timp in toata lumea. "Dincolo de subiectul greu de digerat, destul de apasator, noi am descoperit o poveste de iubire si cred ca asa l-am tratat, ca pe o poveste de dragoste, atipica intr-adevar, dar este o poveste de dragoste", spune regizoarea Andreea Grosu intr-un interviu pentru Hotnews.ro. "El e film, e un film jucat", spune si regizorul Andrei Grosu.

Blackbird 1Foto: Adi Bulboaca

"Blackbird" isi propune sa ne plaseze intr-o sala de judecata in care noi, publicul sa incercam sa emitem un verdict asupra unei fapte savarsite. Sa judecam, sa blamam sau sa iubim doua personaje care ne vor rascoli si ne vor forta sa ne uitam inauntrul nostru, cautand Solutia.

Blackbird

De David Harrower

Regia: Andrei si Andreea Grosu

Scenografia: Vladimir Turturica

Distributia: Constantin Cojocaru, Florina Gleznea

Urmatoarea reprezentatie: sambata, 24 mai, la ora 19:00, la Unteatru (strada Ilfov nr. 1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei)

Blackbird (Foto: Adi Bulboaca):