”Sunt un orb” le va spune Horațiu Mălăele spectatorilor timișoreni pentru a le deschide ochii și sufletul către poezie. In stilul sau personal, cu umor, cu duioșie, cu pastile de proză și de sinceritate, recitalul lui Horatiu Malaiele va avea loc în data de 2 iunie 2014, de la ora 19, în sala Capitol.

”Sunt un orb”, recital extraordinar Horaţiu Mălăele, este un puzzle poetic ”despre dragostea animalieră, picturală, de mamă, de soţie”, având ca piese versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Pâcă, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet , picant pigmentat cu hazul inimitabil al actorului, cu muzică și momente de improvizație.

„Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră”, declară Horaţiu Mălăele despre spectacol.

Biletele pentru acest eveniment costă 49 de lei și s-au pus în vânzare la Agenția Filarmonicii Banatul, deschisă în zilele de luni, miercuri și vineri între orele 10-14, marți și joi între orele 14-19, precum și cu o oră înainte de orice spectacol.