"Bartender Blues", cel mai nou spectacol al regizorului Eugen Gyemant, cu Liviu Pintileasa si Alin Florea in distributie, are premiera oficiala vineri, 18 aprilie, la ora 21:00, la Godot Cafe Teatru. Regizorul propune, de data aceasta, un concept simplu si o poveste pe acorduri de blues. "Bartender Blues", dupa un text de Mihai Ignat, ridica simplitatea la rang de arta: spectacolul se joaca la bar, nu pe scena, iar cei doi actori sunt colegi de bar, replicile lor sunt simple, nuantate si transmit un mesaj puternic.

Bartender bluesFoto: Alexandra Paşca

"Este primul spectacol pe invers de la Godot Cafe Teatru, in sensul ca se joaca invers, nu se joaca pe scena, se joaca la bar. Este despre doi barmani. E un spectacol mai intim, un spectacol de actori mai mult", spune regizorul Eugen Gyemant.

"A fi sau a nu fi cine pretinzi ca esti? Sau cum poti sa te joci cu mintea cuiva, a unui coleg de exemplu, pret de cateva minute? Tu de cate ori te-ai jucat cu mintea cuiva? Raspunsul il vei gasi in piesa Bartender Blues." (Georgiana Ene - Hai la teatru)

Bartender Blues

Bartender Blues

Foto: Godot Cafe Teatru

"Bartender Blues", dupa Mihai Ignat - vineri la ora 21:00 la Godot Cafe Teatru

Cu: Liviu Pintileasa si Alin Florea

Afisul: Tudor Prodan

Regia: Eugen Gyemant

Rezervari la 021 31 61 682 / 0736 414 244 / rezervari@godotcafeteatru.ro

Eugen Gyemant (28 de ani) a fost desemnat cel mai bun regizor la prima editie a Maratonului teatrului independent - primul festival de teatru independent din Romania, pentru spectacolul "Bullets over Lipscani". A absolvit Regie de teatru la UNATC in anul 2008 si este unul dintre cei mai in voga tineri regizori de teatru din Romania. 6 spectacole in regia lui Eugen Gyemant se joaca in teatre din Bucuresti: "Cum am invatat sa conduc" la Teatrul de Comedie, "Vitelul de aur" la ArCub, "Bullets over Lipscani" si "Bartender Blues" - ambele la Godot Cafe Teatru, "Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare" si "Julius Caesar" - ambele la Teatrul de pe Lipscani.