Sambata, 29 martie, de la orele 11.00, in Sala Multimedia a Muzeului Antipa va avea loc conferinta intitulata “La vânătoare de … braconieri” sustinuta de dr. Luis Ovidiu Popa, specialist in studiul biologiei moleculare. Conferinta face parte din programul saptamanal „La Antipa, în spatele uşilor închise”.

Conferinta: La vanatoare de braconieri!Foto: Muzeul Antipa

În cadrul conferinței “La vânătoare de … braconieri” veți descoperi o lume în care detectivii folosesc instrumente moderne de laborator pentru a cerceta crimele comise împotriva animalelor.

Cu ajutorul acestor instrumente, ei analizează molecula vieții, acidul deoxiribonucleic (ADN), care formează un fel de amprentă unică pentru fiecare ființă.

Sunteti invitati să vedeti care sunt acele instrumente și cum sunt ele utilizate de detectivii moderni pentru a proteja animalele, dar, mai ales, să învățăm, împreună, să folosim o parte dintre aceste instrumente.

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.