Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din Bucuresti a programat o reprezentație a spectacolului 'Doua loturi', de Ziua Mondială a Teatrului, pe 27 martie 2014, la Sala Pictură, orele 20:00.

Spectacolul Doua loturiFoto: Teatrul National Bucuresti

Spectacolul care a adus în 2013 regizorului Alexandru Dabija Premiul ”Cel mai bun regizor” la Gala UNITER și scenografului Helmut Sturmer, alte două distincții--Premiul pentru cea mai bună scenografie la Gala UNITER și Premiul pentru scenografie la Festivalul Comediei Românești -a fost selectat pentru a participa la prima ediţie a Festivalului MITEM („Madach International Theatre Meeting”), organizat de Teatrul Naţional din Budapesta în perioada 26 martie-7 aprilie 2014, în cadrul tradiţionalului Budapest Spring Festival 2014.

Festivalul MITEM propune o selecţie de spectacole semnate de regizori importanţi, produse cu precădere pe scenele unor cunoscute teatre naţionale: Alexandrinsky Theatre - St. Petersburg (Rusia), Teatrul Național din Baghdad (Iraq), Teatrul Național din Budapesta (Ungaria), Teatrul de Stat Dyarbakir(Turcia), Teatrul Național ”I.L.Caragiale” București (România), Teatrul Național NoviSad, Serbia, Teatrul de Stat Vaso Abashidze,Tbilisi(Georgia), Teatrul Național din Riga (Letonia ), Teatrul Național ”Ivan Vazov”, Sofia(Bulgaria), Teatrul ”Eugène Ionesco”, Chișinău (Moldova) s.a.

Teatrul Național București va susține la Budapesta două reprezentații ale spectacolului ”Două loturi”, găzduite la Sala GOBBI HILDA, joi, 3 aprilie, de la orele 5 p.m. si 8 p.m.