Teatrul Țăndărică marchează în avans Ziua Mondială a Teatrului de Animație, cu o noua premiera. Astfel, joi, 20 martie, de la orele 18.00, cei mici și cei mari sunt invitați la un binecunoscut basm care face parte din colecția de povestiri culese de Frații Grimm, "Croitorasul cel viteaz", în care figura principală este un croitor sărac, învingător de fiecare dată în fața peripețiilor întâlnite.

Spectacolul păstrează linia clasică a poveștii, folosind mijloacele teatrului de animație cu păpuși de diferite mărimi și tehnici de mânuire. Noutatea vine din grafica și animația digitală, special concepută pentru acest spectacol, care se pliază pe mânuirea păpușilor, pe accentele muzicale și pe elementele scenografice.

Spectacolul in care puteti afla de ce croitorașul își coase pe brâu "Șapte dintr-o lovitură!" are urmatoarea distributie: Florin Mititelu, Ilona Hrestic, Jou Jou Drăgan, Simina Constantin, Viorel Ionescu, Paul Ionescu.

Script si regia artistica: Daniel Stanciu

Scenografie: Marian Sandu

Grafica 3D: Radu Constantinescu

Ilustrație muzicală: Vasile Manta

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul în sală se face doar pe baza unei rezervări făcute în prealabil la tel: 021.315.23.77