Regizorul Alexandru Mazgareanu cauta persoane interesate sa participe la filmarea unui fragment ce va fi inclus in spectacolul "Factorul uman" de Thierry Janssen, productie a Teatrului de Comedie ce va avea premiera in luna martie 2014 la Sala Noua. Cei interesati se pot inscrie la adresa de email filmare.factoruluman@gmail.com pana cel tarziu marti, 25 februarie.

Anuntul pentru casting:

Dorim sa alcatuim un grup de figuratie ce va juca rolul unui auditoriu specific unui show de televiziune de genul "Vrei sa fii miliardar".

Filmarea va avea loc miercuri 26.02.2014 la Sala Noua a Teatrului de Comedie (str. Sf. Vineri nr. 11, langa Templul Coral) incepand cu ora 12:00 si va dura intre 2 si 4 ore.

Cei interesati se pot inscrie la adresa de email filmare.factoruluman@gmail.com pana cel tarziu pe 25.02.2014.

Va rugam sa specificati numele si prenumele, varsta, numarul de telefon si adresa de email. Vor fi anuntate sa participe la filmare primele 50 de persoane inscrise.

Teatrul de Comedie nu poate rasplati financiar participantii, dar le va oferi cate o invitatie de doua persoane la avanpremiera acestui spectacol ce va avea loc in luna martie 2014. Aceasta data va fi anuntata tefonic sau prin e-mail imediat ce va fi stabilita.