Spectacolul de teatru "Chutney", cu Istvan Teglas si Valentina Popa in rolurile principale, se va juca marti, 25 februarie, la ora 19:30, la Ceainaria Serendipity, str. Dumbrava Rosie nr. 12. "Chutney" este un proiect teatral produs de Teatru La Masa, un concept initiat de Vitalie Bichir, care uneste literatura, actoria si bucataria internationala sub umbrela teatrului independent.

Istvan TeglasFoto: Ana Maria Moldovan

Accesul la spectacolul Chutney se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 0743 283 342/ 0747013106.

Marius Manole despre spectacolul "Chutney": "Mie imi place foarte tare piesa. Este un lucru atat de delicat, de fragil si de frumos facut in filigran. Parca nu e teatru. Vitalie Bichir a propus un concept nou pentru aceasta piesa: in fiecare seara sa vina alt prezentator. Vor fi diferiti oameni care vor prezenta povestea asta. Mi se pare un lucru foarte bun, fiindca tine proaspata si atentia spectatorilor si tine proaspata si atentia actorilor a lui Istvan Teglas si a Valentinei Popa, pentru ca se vor raporta in mod diferit la fiecare om cu care vor interactiona." (Ziarul Metropolis)

"Cineva a facut Chutney cu teatru, experimental un pic, recunosc, dar nu mai putin placut auzului, vazului, mirosului si gustului, ca la pipait nu m-am bagat fiindca parea lipicios! Nu, nu e nimic fortat in comparatia mea! In anul de gratie 2012, Vitalie Bichir dimpreuna cu Valentina Popa si Istvan Teglas au pus la cale un spectacol de teatru intitulat chiar asa: Chutney!" (Ruxandra Predescu, blogger)

"In timpul unui , moderatorul ( Vitalie Bichir) pare a vrea sa-si ridice ratingul emisiunii aducand in fata publicului pe langa o reteta delicioasa ( Chutney de curmale), povestea de iubire a celor doi tineri ( Valentina Popa si Istvan Teglas) care vin s-o gateasca in timpul show-lui. Ceea ce se vrea un pretext de dialog care sa insoteasca gatitul se transforma pana la sfarsit in baza intalnirii." (Ioana Socaci, blogger)

"Am fost martora unui spectacol despre singuratate, despre alegeri, conjuncturi si solutii de viata. Cu un scenariu aparent simplu, cu o regie avangardista, foarte aproape de public, expunand emotiilor nefiltrate atat actorii, cat si spectatorii, Chutney este un spectacol de teatru al , cum imi place sa-l numesc." (Andreea Burlacu, blogger)

"Eu am fost mereu fanul declarat al pieselor de teatru jucate in spatii mici, cu public restrans, caci imi place sa fiu cat mai aproape de actori, sa le pot observa mimica fetei si sa simt mai bine emotiile pe care le transmit. (...) In toata povestea, curmalele, scortisoara, cuisoarele au avut si ele rolul lor bine definit. Au intregit experienta si au facut din ea una memorabila pe care o recomand cu mare drag. La sfarsit aveti ocazia sa si gustati din minunatul chutney si, va spun, este excelent!" (Oana Bratila, blogger)