La Clubul Taranului, duminica, 23 februarie, incepand cu ora 19.30, se intalneste improvizatia. Trei trupe cunoscute de improvizatori romani, Freeze, Backstage Boys si improFUN se intalnesc duminica la Clubul Taranului Roman, in spectacolul aniversar al Scolii de Improvizatie din Bucuresti. Se implinesc 6 ani de cand Scoala de Improvizatie deschisa de compania Teatrul Fara Frontiere (TFF), organizeaza cursuri de improvizatie pentru tineri, adulti si copii. De la infiintare si pana astazi, sute de persoane au invatat, alaturi de Mihaela Sirbu (fondatoarea TFF) si alti traineri experimentati, cum sa isi foloseasca imaginatia si dezvolte spontaneitatea si flexibilitatea in viata de zi cu zi.

Gala de improvizatieFoto: scoaladeimprovizatie.ro

Spectacolul de duminica reuneste trei trupe de improvizatori formati de Mihaela Sirbu. Sunt atat actori profesionisti dar si actori neprofesionisti, scoliti in arta improvizatiei si dispusi sa ofere publicului un spectacol plin de umor. Pentru ca la spectacolele de improvizatie de obicei se rade. Si desi exercitiile si actorii sunt aceiasi, fiecare spectacol este nou.

"Acum sase ani am organizat un prim curs. Tineri manageri, IT-isti, traineri, psihologi, avocati, economisti, profesori au venit la cursuri de curiozitate sau pentru ca le-a placut ideea si apoi au dorit sa continue aceasta formare. Acum unii dintre ei tin spectacole in cluburi si baruri din Bucuresti, altii doar aplica in profesia lor si in viata ce au invatat aici. Cred ca e nevoie de colaborare, flexibilitate si spontaneitate in fiecare zi, in orice tip de relatie. Acasa, la serviciu, pe strada, fara flexibilitate si acceptare nu putem construi impreuna lucruri, actiuni, idei. In viata, ca si in spectacolul de improvizatie, nu stim ce turnura pot lua lucrurile. Spontaneitatea ne ajuta sa reactionam in situatii neprevazute, iar imaginatia sa gasim solutii", spune Mihaela Sirbu.

Scoala de Improvizatie a fost infiintata de Mihaela Sirbu, membra a primei trupe de improvizatie din Romania, care este actrita si lect.univ.dr in cadrul UNATC. A fost gindita ca o scoala fara restrictii, unde fiecare isi poate exersa creativitatea si spontaneitatea. Aptitudinile dobandite la cursurile ajuta in domeniul profesional dar si la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur. In plus, cursurile au o atmosfera relexanta si garanteaza distractia.

Mai multe detalii despre cursurile Scolii de Improvizatie se gasesc pe www.scoaladeimprovizatie.ro.

Pentru detalii despre eveniment: 0727.866.673. Pentru rezervari la Clubul Taranului: 021.310.80.48.