"Dragoste" de Isabel Allende va fi lansată joi, 13 februarie ora 19.00, chiar înainte de Valentine's Day, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38). Cartea este acompaniată de ilustraţiile graficienei spaniole Ana Juan, care semnează şi ilustraţia copertei.

Dragoste de Isabel AllendeFoto: Humanitas

Marina Constantinescu, Elisabeta Lăsconi, Mihaela Frank, Corina Stoica şi Denisa Comănescu vor participa la evenimentul de lansare si vor vorbi despre cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende, iar Maxim Belciug va acompania cu momente unice de măiestrie barocă spaniolă la chitară clasică.

O carte tandră, strălucit alcătuită, o adevărată bijuterie literară în care Isabel Allende îşi însoţeşte confesiunile sentimentale şi viziunea asupra nenumăratelor faţete ale iubirii cu cele mai frumoase pagini despre dragoste din romanele, povestirile şi volumele autobiografice pe care le-a semnat, relateaza editura.

"Magia meseriei mele îmi permite să trăiesc vieţile protagoniştilor mei, iar plăcerea de a descrie pe îndelete întâlnirea erotică depăşeşte cu mult plăcerea de a o trăi. În plus, scriind, se adăugă şi plăcerea de a împărtăşi experienţa cu cititorii mei." (Isabel Allende)