Concursul International "George Enescu" se va desfasura intre 9 si 27 septembrie 2014

de D.S.     HotNews.ro
Luni, 10 februarie 2014, 18:03 Actualitate | Cultură

Concursul International "George Enescu"
Foto: Afis
Concursul Internaţional „George Enescu“ – secţiunile Violoncel, Compoziţie, Vioară şi Pian – se va desfasura in perioada 9 - 27 septembrie 2014. Concursul Internaţional "George Enescu" este un eveniment care se desfăşoară în cadrul Festivalului "George Enescu".

Concursul este deschis tuturor participanţilor, fără deosebire de cetăţenie, născuţi după data de 1 august 1980. Nu se acordă nici o derogare de la aceste limite de vârstă.

Candidatii se pot inscrie pâna la data de 1 iulie 2014 (data poştei), la urmatoarea adresa: ARTEXIM Calea Victoriei 155, Bl. D1, Sc. 8, Et. 2, sector 1 , 010073 Bucureşti – ROMANIA sau prin e-mail la : artexim@rdslink.ro cu mențiunea “Pentru Concursul Internaţional George Enescu”.

Pentru inscriere candidatii trebuie sa transmita următoarele documente : copie a certificatului de naştere, curriculum vitae, două fotografii recente color (6 cm x 9 cm), o recomandare a unui profesor cunoscut, buletinul de înscriere completat cu programul definitiv, confirmarea achitării taxei de participare.
Fiecare candidat va primi confirmarea sau refuzul, respectiv invitaţia oficială de participare (unde este cazul) până la data de 1 august 2014.

Taxa de participare difera in functie de sectiunea la care se face inscrierea, dupa cum urmeaza:
- Taxa de participare la Concursul Internaţional de pian, vioară şi violoncel “George Enescu“ este de 100 Euro.
- Pentru concursul de compoziție, taxa de participare este de 50 Euro / lucrare.
Toate informatiile privind inscrierea si conditiile de participare la Concursul Internaţional "George Enescu" sunt disponibile pe siteul Festivalului George Enescu

Juriul decide câştigătorii pentru fiecare secţiune a concursului şi îşi rezervă dreptul de a nu acorda premii, deciziile acestuia fiind definitive. În caz de paritate de opinii, decizia preşedintelui este hotărâtoare.

Premiul I se numeşte marele premiu al Concursului Internaţional "George Enescu. Valoarea premiilor pentru fiecare secţiune de interpretare a Concursului Internaţional "George Enescu" ediţia 2014 este: premiul I - 15.000 de euro, premiul II - 10.000 de euro şi premiul III - 5.000 de euro.

Pentru secţiunea compoziţie a Concursului Internaţional "George Enescu" ediţia 2014 se acordă următoarele distincţii: premiul pentru secţiunea de muzică simfonică - 10.000 de euro şi premiul pentru secţiunea muzică de cameră - 7.000 de euro.

Semifinaliştilor şi finaliştilor concursului, juriul le mai poate acorda: premiul pentru cel mai bun acompaniator străin al Sonatelor pentru vioară şi pian de "George Enescu", în valoare de 4.000 de euro, şi premiul pentru cel mai bun acompaniator străin al Sonatei în fa minor pentru violoncel şi pian de "George Enescu", în valoare de 4.000 de euro.

Pentru secţiunea Pian a Concursului Internaţional "George Enescu" se acordă un premiu pentru cel mai bine clasat concurent român, acordat de Fundaţia Culturală Erbiceanu.

Ediţia din 2013 a Concursului Internaţional "George Enescu", eveniment care trebuia să se desfăşoare în timpul Festivalului "George Enescu", a fost decalată pentru aceeaşi perioadă a anului 2014, din motive financiare, competiţia şi festivalul urmând să aibă loc, începând de anul acesta, alternativ, o dată la doi ani.


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de Banca Transilvania

Intreb BT: Credite pentru companii, sustinute cu garantii si fonduri ale grupului Bancii Europene de Investitii. Doi specialisti raspund intrebarilor antreprenorilor joi, de la ora 11:00

Care sunt conditiile de finantare pentru creditele sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii? Care sunt programele de finantare, cu surse si garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, pe care le deruleaza in prezent Banca Transilvania? Care sunt avantajele si dezavantajele unor astfel de credite? Doi specialisti din cadrul BT Adrian Popa, analist business, si Nicolae Barbu, coordonator Birou Gestiune Programe Externe de Finantare raspund intrebarilor antreprenorilor pe tema creditelor sustinute cu garantii ale grupului Bancii Europene de Investitii, joi, 22 februarie 2018, incepand cu ora 11:00.

688 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSBuchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri