La aniversarea a 55 de ani, Dan Puric, cunoscut actor si regizor, va prezenta, miercuri, 12 februarie 2014, orele 19:00 la Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia, one man show-ul "Suflet Romanesc".

"Suflet Romanesc" cu Dan Puric Foto: Afis spectacol

Maestrul Dan Puric revine in lumina reflectoarelor cu aceeasi forta si aceeasi subtilitate binecunoscuta. O izbucnire de revolta, umor si speranta. O metafora care ridica omul romanesc din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvalui o perspectiva mistica asupra istoriei, de natura sa-l faca sa renasca. O proba de inegalabil talent si o exceptionala virtuozitate in exprimarea artistica.

Dan Puric spune, prin pantomima, povestea iesirii din comunism a poporului roman, a incercarii lui de adecvare la sistemul occidental, cu pretul unor umilinte si a unor suferinte majore, in absenta unei adevarate intelegeri din partea Occidentului. Finalul spectacolului este datator de nadejde… un popor slabanogit si orb dupa 45 de ani de comunism, gaseste resursele reinvierii sale si se transforma intr-un campion. Unul care le poate arata calea si altora.

“Dedic acest spectacol poporului roman, frumusetii lui interioare necorupte, care intr-o zi il va ajuta sa se refaca. Iubind aceasta frumusete va avea puterea ca odata plecat in lume sa-i tamăduiasca si pe altii.” Dan Puric

Scenariul si regia spectacolului sunt semnate de Dan Puric.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric", str. Lipscani nr. 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.