Cat de departe poti merge pentru bani? Dar pentru a scapa de ei? Actorii Lari Giorgescu si Silvian Valcu va asteapta marti seara, la ora 20:00, La Scena, la spectacolul "Emigrantii", de Slawomir Mrojek. Un subsol intr-un pod - occidentul in centrul Bucurestiului, un muncitor si un intelectual. Unul isi doreste sa se intoarca la familia lui, celalalt nu are unde sa se intoarca. Niciunul nu-l mai suporta pe celalat, dar nu pot pleca pe drumuri separate. Amandoi au secrete, justificari, idealuri. Tu de partea cui esti?

HotNews.roFoto: Hotnews

La Teatrul Arca propunerea celor trei - actorii Lari Giorgescu si Silvian Valcu si scenograful Vladimir Turturica, ataca impresionant esenta piesei, dilemele existentiale a doi indivizi, nazuintele, alternativele lor. Spectacolul se dezvolta cu minutie ca o comedie tragica.

"Spectacolul > e facut cu grija cu care faci lucrurile care-s in totalitate ale tale... trei baieti s-au apucat sa se joace de-a teatrul si le-a iesit o cutiuta cu tot felul de minuni in ea... doi actori (Lari Giorgescu si Silvian Valcu) si un scenograf (Vladimir Turturica) au reusit ce nu reusesc de multe ori teatrele mari, spectacolele cu buget imens... au creat o lume calda, veridica, amuzanta, trista, cruda, sfisietoare, fragila,... la limita dintre realitate si irealitate... dintre hohot si lacrima.... daca toti tinerii care se considera parte din teatrul romanesc ar fi asa de ca astia trei, ma gindesc ca publicul ar veni cu tot mai multa incredere la spectacole pe ale caror afise nu sint nume de monstrii sacri" - Lia Bugnar.

Pentru bilete/rezervari accesati site-ul La Scena.