Asociatia Culturala Control N anunta ca incepand din aceasta luna Cafeaua de Weekend se consuma in mansarda Control N, prilej de intalniri si discutii cu personalitati pe cat de diverse, pe atat de pasionante. In cadrul unor intalniri tematice, publicul se va putea relaxa alaturi de o persoana fascinanta din film, teatru, muzica, dans, arte plastice, literatura, fotografie, ascultand si fiind parte din povesti spuse la o cafea.

Cafeaua de WeekendFoto: Control N

Invitații Cafelei de Weekend de la Control N sunt cei cărora poate le-ai văzut filmele, le-ai citit cărțile sau i-ai admirat pe scenă. Și poate că n-ai avut curaj să mergi să îi întrebi cum au făcut, de ce, ce au gândit, ce au simțit, cum decurge o zi din viața lor sau ce vor să facă mai departe. Poate că, de fapt, nu e așa de greu să bei o cafea cu ei...

Cafeaua de Weekend debutează cu o temă, pe care, cum-necum, cu toții o dezbatem când ne strângem la o cafea și discutăm despre ce am mai văzut și pe cine am mai văzut: Actoria între teatru și film. Trei actori cheie ai filmului și teatrului românesc vin să îi întâlnească pe toți cei care doresc să îi cunoască, să îi asculte, să discute pe îndelete despre drumul dus-întors între scenă și marele ecran.

Andi Vasluianu, Șerban Pavlu și Victor Rebengiuc vin la Cafeaua de Weekend în trei întâlniri diferite. Trei actori care jonglează cu succes cu teatrul și filmul românesc. Cum au început? Cum ar vrea să continue? Cum se pregătesc pentru scenă și cum pentru camera de filmare? Unde se simt mai în largul lor? Sunt doar câteva din temele discuției informale pe care ți-am pregătit-o, la o cafea.

Cele trei întâlniri debutează cu Andi Vasluianu – sâmbătă, 25 ianuarie, continuă cu Șerban Pavlu – sâmbătă, 1 februarie și se încheie cu Victor Rebengiuc – sâmbătă, 8 februarie.

Durata unei Cafele de Weekend este de 3 ore (12.00 – 15.00).

Toți cei interesați se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la info@controln.ro, până în joia premergătoare întâlnirii. Taxa de participare este de 100 RON (pentru o întâlnire), 200 RON (pentru 2 intâlniri), 270 RON (pentru 3 întâlniri). Taxa se achită până cel târziu în joia premergătoare primei întâlniri.