Teatrul Odeon anunta avanpremiera spectacolului Titanic vals, de Tudor Muşatescu pentru duminică, 22 decembrie, ora 19.00. Comedia in trei acte este pusa in scena de regizorul Alexandru Dabija impreuna cu o distributie de mari actori.

Din distributia spectacolului fac parte: Ionel Mihăilescu, Antoaneta Zaharia, Dorina Lazăr, Nicoleta Lefter, Sabrina Iaşchevici, Marius Damian, Ruxandra Maniu, Ioan Batinaş, Alexandru Papadopol, Pavel Bartoş, Rodica Mandache, Anda Saltelechi, Dan Iosif.

Comedia Titanic vals nu şi-a pierdut cu nimic prospeţimea chiar dacă a văzut lumina rampei acum 81 de ani. Secretul longevităţii ni-l dezvăluie chiar dramaturgul: „actiunea se petrece în zilele noastre, în orice oraş unde există soacre, neveste şi prefecturi.”

Un naufragiu, o moştenire neaşteptată, un candidat surpriză pentru un loc în parlament, un testament misterios, discursuri politice „piramidale” şi buclucuri sentimentale, lovituri de teatru şi răsturnări de situaţie, într-un spectacol-satiră ce dezvăluie noi perspective asupra umorului lui Muşatescu.

Piesa a avut premiera in data de 21 noiembrie 1932, pe scena Teatrului National din Bucuresti si se regaseste in repertoriul a numeroase teatre din tara. In 1964, a fost ecranizata in regia lui Paul Calinescu.

Preţul biletelor: 31,80 lei, 15,90 lei