Expozitia “Circus Is Coming to Town” se deschide marti, 10 decembrie 2013, in sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei ( Splaiul Unirii Nr 22) si va fi pe simeza pana pe data de 10 ianuarie 2014.

Matei Serban: "Circus Is Coming to Town" Foto: Afis expozitie

Expozitia, organizata de Asociatia Culturala “Societatea de Maine” si Galeria ArtXpert, reuneste sase lucrari pe panza de mari dimensiuni (200cm x 180cm), doua panouri de lemn (40cm x 165 cm) si reprezinta munca constanta a artistului in ultimul an, informeaza comunicatul de presa remis Hotnews.ro. Tema aleasa, desi pare a fi in rezonanta cu evenimentele publice desfasurate in ultimul an, este, de fapt, o sinteza a societatii in general, neavand o particularitate in timp si spatiu.

Autorul, care a expus constant la Carroll Turner Gallery, New Mexico, Backstreet Gallery, Santa Monica, Biblioteca Nationala din Oslo, Galeria ArtXpert din Bucuresti, a convins prin seriozitatea sa, prin stilul inconfundabil si mestesugul bine stapanit care “transpira” incredere de sine si acuratetea limbajului plastic propriu.

Matei Serban: Graal

Matei Serban: Graal

Foto:

Expozitia este organizata cu ajutorul Ministerului Culturii si al Bibliotecii Nationale a Romaniei se bucura de sprijinul Kinecto, Funk International, Piraeus Bank, Heberger GmbH, Danemar, Butan Gas si Newhaus.