Dupa o reprezentatie jucata cu casa inchisa la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste, spectacolul "Cel mai frumos roman din lume" dupa Larry Tremblay revine in Bucuresti, miercuri, 27 noiembrie, la ora 21:30, la Teatrul Unteatru. Distributia ii reuneste pe Nicoleta Lefter si Ionut Grama, iar regia este semnata de Alexandra Penciuc. Spectatorii sunt invitati intr-o lume fascinanta, aflata la limita dintre real si imaginar, in care regulile sunt dictate de puterea creatiei.

Cel mai frumos roman din lumeFoto: Unteatru

"Cel mai frumos roman din lume" dupa Larry Tremblay este povestea a doua personaje unite intr-un joc al creatiei, in care realul si imaginarul alterneaza, coexista si se contopesc.

Cel mai frumos roman din lume / Foto: Vlad Catana

Sub aparenta unei sedinte de terapie in care o mica scriitoare aflata in pana de inspiratie este analizata de un psihiatru excentric, cei doi dezvaluie noi planuri ale realitatii, care se impletesc, se dezvolta si se destrama, pe rand, ca straturile unei cepe, in cautarea esentei - adevarul pur. O poveste despre dreptul, nevoia si puterea de a crea.

Cel mai frumos roman din lume / Foto: Alexandra Pasca

Distributia este formata din Nicoleta Lefter ("Iadul este amintirea fara puterea de a mai schimba ceva" la Teatrul Odeon, "7 dintr-o lovitura" la Godot Cafe-Teatru) si Ionut Grama ("Cui i-e frica de Virginia Woolf?" la Godot Cafe-Teatru, "Orfani" la Teatrul Act), iar regia ii apartine Alexandrei Penciuc ("Rabbit Hole" la Teatrul Act, "Herr Paul Herr Paul" la Teatrul Maria Filotti, Braila). Scenografia este semnata de Tudor Prodan.

Cel mai frumos roman din lume / Foto: Alexandra Pasca

Teatrul Unteatru

Str. Ilfov nr. 1, Sector 5, Bucuresti / www.unteatru.ro / unteatru@gmail.com

Cel mai frumos roman din lume / Foto: Alexandra Pasca