Care fetiţă nu visează să fie prinţesă? Şi, mai târziu, câte dintre ele nu aşteaptă un prinţ? Spectacolul cu baletul Frumoasa din Padurea Adormita va introduce in lumea magica a povestilor alaturi de printi, printese si multe alte lucruri misterioase. Spectacolul, in versiunea adaptată pentru micii spectatori, va avea loc in luna noiembrie la Opera Comica Pentru Copii.

Baletul Frumoasa din Padurea AdormitaFoto: Opera Comica

În zilele de luni (11, 18, 25 noiembrie) şi marţi (12, 19, 26 noiembrie), de la orele 11.00 şi 13.00, cei care vor trece pragul teatrului liric bucureştean se vor reîntâlni cu unul dintre cele mai frumoase basme nemuritoare, poveste aşternută pe hârtie de scriitorul francez Charles Perrault şi preluată ulterior de Fraţii Grimm. Spectacolul de balet - a cărui premieră a avut loc pe 1 aprilie 2013 - în regia şi coregrafia lui MIHAI BABUŞKA, se bazează pe o inedită combinaţie între basmul tradiţional, baletul clasic şi filmul de desene animate al lui Disney.

Coloana sonoră este asigurata de Alexandru Istrate, care a creat un colaj atractiv între muzica marelui Ceaikovski şi banda sonoră a filmului de animaţie. Decorurile şi costumele sunt create de VIORICA PETROVICI, nominalizată în anul 2012 la premiile César, pentru filmul „La source des femmes”, în regia lui Radu Mihăileanu. Asistent maestru de balet este Cătălin Caracaş.

Întâmplările frumoasei prinţese trezite din vraja malefică a ursitoarei rele de sărutul unui prinţ vor prinde viaţă prin interpretarea balerinilor Operei Comice pentru Copii: Alice Birjovanu, Alexa Corneanu, Andreea Soare, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Theodora Munteanu, Andy Ardeleanu, Mircea Ioniţă, Daniel Manea, Mihai Pricope, Andrei Dogaru, Ionuţ Birjovanu, Octavian Iuga.

Pentru rezervarea biletelor, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 - 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.