Teatrul Mignon, cel mai nou teatru independent din Bucuresti, este pregatit sa-si intampine publicul! Un spatiu intim si elegant, repertoriu de calitate, actori tineri si talentati, actori consacrati si o echipa entuziasta va asteapta la Mignon in stagiunea 2013-2014.

Incepe stagiunea la Teatrul MignonFoto: Teatrul Mignon

Luna octombrie va prilejui intalnirea sau reintalnirea cu Razvan Vasilescu, Marius Bodochi, Monica Davidescu, Dan Tudor, Amalia Hutan, Stefan Ruxanda, Lari Giorgescu - va oferim doar cateva nume - si va aduce pe scena multe titluri in premiera.

Deschiderea stagiunii va avea loc sambata, 5 octombrie, ora 19:30 cu premiera spectacolului "Vorbe, vorbe, vorbe...", pe texte de Dumitru Solomon, in regia Deliei Nartea. La avanpremiera din vara, tinerii actori Luminita Bucur, Oleg Apostol si Alexandru Sinca s-au bucurat de un real succes la public si suntem siguri ca acest spectacol va avea viata lunga la Mignon. A doua reprezentatie va avea loc pe 18 octombrie.

Duminica, 6 octombrie, ora 19:30 Stefan Ruxanda joaca in "Ce-ar fi daca ar fi", declarat Cel mai bun one man show al editiei 2013 a Galei Star. Un spectacol de teatru, dans, pantomima si improvizatie cu publicul, in care personajul, un artist al unui timp suspendat, incearca sa-si indeplineasca menirea sa fundamentala: de a aduce un zambet pe chipul privitorilor, de a lumina si bucura sufletele oamenilor care s-au oprit sa-l vada.

Marti, 8 octombrie, ora 19:30 va avea loc prima reprezentatie a spectacolului "Moftul roman" din aceasta stagiune. Lari Giorgescu, exceptional in acest recital modern realizat pe textele consacrate ale lui Caragiale, tocmai s-a intors de la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, unde a jucat spectacolul de doua ori, la rugamintea organizatorilor, pentru ca cererea de bilete a fost foarte mare. Il veti putea revedea la Mignon si pe 22 octombrie.

Marius Bodochi si Dan Tudor vor juca la Mignon "Taxi blues" de Ana Maria Bamberger pe 9, 19 si 27 octombrie. Dan Tudor semneaza regia acestui spectacol in care imagineaza o dilema in ritm de blues pentru personajul interpretat de Marius Bodochi: "sa joci Lear" in Romania sau "sa fii Lear" in Germania? Cei doi actori dialogheaza, canta, danseaza, provoaca hohote de ras si emotii profunde, cu o mare arta a gradarii starilor, pana la finalul surprinzator.

Din aceasta toamna spectacolele Teatrului Mignon incep la ora 19:30 si au preturi cuprinse intre 30 si 40 de lei.

Rezervari la contact@teatrulmignon.ro.

Bilete online pe www.iabilet.ro.