"Chutney" este singura piesa de teatru in care actorii gatesc si joaca in acelasi timp, publicul hranindu-se la propriu si la figurat la finalul spectacolului, luni, 30.09, ora 19:30, La Mine-n Copac (strada Lipscani nr. 45 - intrarea din pasajul Selari). Pentru informatii suplimentare apelati: 0747.013/106. Spectacolul "Chutney" este un concept Teatru' LA MASA, fiind inspirat din romanul "Kitchen" al autoarei japoneze Banana Yoshimoto. Din distributia piese de teatru fac parte actorii Istvan Teglas, Valentina Popa si Vitalie Bichir.

Afis ChutneyFoto: Ana Maria Moldovan

Vitalie Bichir, Istvan Teglas si Valentina Popa hranesc publicul printr-un fel de teatru in care emotia este ingredientul principal. Actorii gatesc chiar pe scena, iar la final ii servesc pe spectatori cu preparatele lor

Istvan Teglas despre spectacolul Chutney: "Eu vreau sa fac parte din lucruri in care sa ma regasesc intr-un fel sau altul si pentru ca mi-e si foarte greu uneori sa ma inteleg. De fapt, eu sunt un om foarte clar si simplu, doar ca pana cand ajungi sa faci lucruri, te intalnesti cu oameni, cu situatii, si s-ar putea ca aceasta chestie pe care o ai tu sau o vrei tu sa ajunga sa devina total altceva si de fapt tu sa nu vrei lucrul asta. Cu piesele astea, cum e si cu "Chutney", insist sa ramana cumva ceva din mine acolo care de undeva din spate vine si vrea sa se arate intr-un fel sau altul. Si in legatura cu spectacolul acesta cred ca asa si e."

Valentina Popa despre personajele din Chutney: "Victor si Sara nu sunt personaje spectaculoase, ei sunt doi oameni normali si destul de retinuti emotional. Li se intampla lucruri care-i zguduie atat de mult incat le e greu sa se mai exteriorizeze asa usor. Dar cred ca aici, in cadrul asta al prezentarii, li se da ocazia sa vorbeasca si s-o faca cumva excentric, fiindca se deschid in fata lumii."

Vitalie Bichir, initiatorul conceptului Teatru' La Masa: "Chutney e un spectacol pe sufletul nostru. De asta am si pus titlul "Teatru' la masa", desi initial oamenii credeau ca vom citi teatru la masa. Dupa aceea am pus "Teatru' la masa" va ofera "Chutney", cu Istvan Teglas si Valentina Popa, ei fiind ingredientele spectacolului."