"Eu, Seinfeld si tumoarea. Cum am supravietuit Apocalipsei", romanul de debut al lui Adrian Novac, editor la publicatia online HotNews.ro, a aparut simultan in Romania si Statele Unite. Cartea este povestea simpla, plina de candoare si umor, a unui tanar diagnosticat cu tumoare care se lupta sa supravietuiasca nu doar Sfarsitului Lumii, ci si unui sistem medical complet defect.

CopertaCartekdoFoto: Hotnews

Viata unui om obisnuit - autorul marturiseste ca volumul e descrierea aproape fidela a propriei sale epopeei medicale - se schimba peste noapte dupa ce trage lozul necastigator la loteria vietii, iar experientele pe care le traverseaza sunt urmarite intr-un stil alert, sincer si cu o ironie fina.

Adrian Novac a declarat ca experienta eroului sau "e probabil asemanatoare cu cea a altor mii de oameni care au avut ghinionul sa se imbolnaveasca si care au supravietuit infruntarii cu un adversar considerat mult prea puternic pentru ei. Imaginati-va daca vreti o confruntare pe terenul de fotbal in care Luxemburg, o echipa de functionari bancari, chelneri si studenti la actorie, castiga in fata Braziliei. Ei bine, tanarul e Luxemburg".

Tanarul scriitor, nascut si crescut in Transilvania, afirma ca "n-a modificat prea mult experientele traite de personajul principal in anul in care lumea trebuia sa se sfarseasca. Cele mai multe din intamplarile descrise pot fi considerate adevarate, iar personajele ce populeaza volumul sunt majoritatea vii si cat se poate de reale".

"Eu, Seinfeld si tumoarea. Cum am supravietuit Apocalipsei" este disponibila pe kdo.ro, in timp ce versiunea in limba engleza a cartii - publicata in Statele Unite de ᅡBlack Rose Writing (www.blackrosewriting.com) - poate fi achizitionata de pe Amazon.com, Amazon.co.uk, Barnes&Noble, Black Rose Writing, Books-a-Million, Espresso Book Machine.

"Me, Seinfeld and the Tumor" e oferita in format electronic de site-ul Smashwords si de Amazon Kindle.