Spectacolul de teatru "Buzunarul cu paine" de Matei Visniec, cu actorii Vitalie Bichir si Rodica Ionescu, se joaca miercuri, 25 septembrie, ora 20:00, in cafeneaua La mine-n copac, strada Lipscani nr. 43. Pentru rezervari apelati 0747.013.106. "Buzunarul cu paine" este un proiect cultural semnat teatru' LA MASA, o comedie absurda care ne face sa meditam asupra dragostei fata de caini si oameni. Cu aceasta punere in scena piesa lui Matei Visniec are parte de un nou concept, reprezentat de spatiul neconventional, ambientul muzical si jocul actoricesc.

Buzunarul cu paineFoto: teatru' LA MASA

Teatru' LA MASA combina arta culinara cu teatrul. La noi povestile au la propriu sare si piper si multe alte condimente, care vor face ca atunci cand vei manca, aroma si gustul lor urcand catre fibrele creierului tau, sa-ti dea idei frumoase si sa te faca sa te gandesti la povestile noastre.

Cititi un dialog intre cei doi protagonisti ai piesei de teatru Buzunarul cu paine de Matei Visniec.

Rodica Ionescu - Hai sa facem ceva.

Vitalie Bichir - Ce sa facem?

Rodica Ionescu - Nu stiu.

Vitalie Bichir - Pai, vezi.

Rodica Ionescu - Hai sa jucam "Buzunarul cu paine"

Vitalie Bichir - Nu vreau.

Rodica Ionescu - De ce?

Vitalie Bichir - Nu am stare.

Rodica Ionescu - Si fara stare nu poti?

Vitalie Bichir - Nu.

Rodica Ionescu - De ce?

Vitalie Bichir - Starea permite actorilor sa dezvaluie in scena tot ce nu poate fi controlat prin tehnica profesiei, tot ce ascunde fiinta lor. Traind starea, actorul opereaza cu acest mijloc de expresie, fiind simultan relaxat si concetrat, avand posibilitatea sa controleze si sa determine dialogul pe care-l realizeaza cu sala. Starea nu se joaca. Starea de joc este provocata de situatii scenice speciale, incarcate de semnificatii. Semnificatia provoaca stare, dar nu o explica...

Rodica Ionescu - Acum inteleg...

Vitalie Bichir - Ce?

Rodica Ionescu - De ce au iesit pozele noastre in halul asta...