Sambata, 21 septembrie 2013 autoarea colectiei Cartilor Lucia Muntean, le da intalnire cititorilor incepand cu ora 11.00 in Librarium Palas din Iasi (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian).

Lucia Muntean la Librarium Palas IasiFoto: Afis

Lucia Muntean va vorbi despre cele mai recente doua titluri lansate in cadrul colectiei (Rime pentru cei mai mici II si Povestea prietenilor din padure) si despre cum sa invatam, prin joc, rime si povesti, alaturi de copiii nostri. Autoarea va sustine o sesiune de autografe.

Conferinta de presa va fi precedata de un atelier de desen pentru copii, incepand cu ora 10.30. Copii vor invata sa deseneze ghidati de rimele jucause ale volumului “Ghici Ghici Ghici…Ce voi desena aici.”

Proiectul “Cartile Lucia Muntean” este un concept editorial gandit sa vina in sprijinul parintilor cu poezii amuzante, jocuri instructive si povestiri antrenante pentru cei mici. Lucia Muntean scrie literatura pentru copii de mai mult de 30 de ani. Pe langa cele peste 24 carti si 50 de articole publicate, ea isi gaseste timp sa fie o mama atenta, o bunica plina de energie si o educatoare foarte pasionata de munca pe care o face.