Caravana Metropolis ajunge la final în această săptămână în sectorul 3, in Parcul Titan, pe Insula Artelor. Timp de 3 săptămâni, publicul a avut parte de o experienţă de neuitat, aceea a cinemaului în aer liber.

În perioada 18 august - 8 septembrie, în fiecare seară de marţi până duminică, începând cu ora 21:00, Primăria Sectorului 3 în parteneriat cu Asociaţia Culturală Metropolis organizeaza proiecţii de film în aer liber.

Filmele proiectate în Parcul Titan, pe Insula Artelor sunt atât producţii internaţionale, cât şi româneşti, premiate la festivaluri internaţionale de film şi împacă toate gusturile, atât pe ale cinefililor, cât și pe ale amatorilor de distracţie și relaxare într-un spațiu deschis.

Programul ultimei săptămâni de proiectii, 3 – 8 septembrie:

1. Poziţia copilului – marţi, 3 septembrie, ora 21:00 – cel mai de succes film românesc de anul acesta, în regia lui Călin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Berlinale 2013.

2. În pielea lor - miercuri, 4 septembrie, ora 21,00 – Un thriller captivant, premiat la Festivalul Internaţional de Film de la Chicago. O poveste a unei familii, a cărei vacanţe este întreruptă cu violenţă de o altă familie, într-o călătorie de dobândire a “vieţii perfecte”.

3. Amanţii Pasageri – joi, 5 septembrie, ora 21,00 – Cel mai recent film al celebrului regizor Pedro Almodovar este o poveste ce se desfăşoară integral într-un avion. Regizorul însuşi descrie filmul ca o "comedioară foarte uşoară". Rolurile principale sunt deţinute de Javier Cámara, Cecilia Roth, Lola Dueñas şi Raúl Arévalo. Antonio Banderas, Penélope Cruz şi Paz Vega vor avea apariţii de tip cameo în film.

4. Partea îngerilor – vineri, 6 septembrie ora 21,00 – Premiat la Cannes în 2012 cu Premiul Juriului, nominat la Caesar şi BAFTA, filmul spune povestea unor tineri fără nici un viitor, din suburbiile Glasgow-ului, trăind la limita infracţionalităţii, care se trezesc dintr-o dată într-un anturaj favorabil.

5. Vânătoarea (The Hunt) – sâmbătă, 7 septembrie, ora 21:00 - Câștigătorul Oscarului European pentru Cel mai bun scenariu este filmul care i-a adus lui Mads Mikkelsen un premiu la Cannes pentru Cel mai bun actor.

6. Noaptea Devoratorilor de Publicitate - un spectacol oferit de Jean Marie Boursicot – duminică, 8 septembrie, ora 21,00. Producător general: Dan Chişu. Durata: 2 ore.

Intrarea la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este liberă.