Turneul Alegria al Cirque du Soleil a fost suplimentat, la cererea publicului, cu încă o reprezentaţie, care va avea loc pe 7 septembrie, de la ora 16,00, la Bucureşti.

Spectacolele Alegria vor fi prezentate pe scena Pavilionului Central de la Romexpo pe 5 şi 6 septembrie - de la ora 20,00, pe 7 septembrie - de la orele 16,00 şi 20,00, şi pe 8 septembrie - de la orele 13,00 şi 17,00, informează Agerpres.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 110 lei şi 500 lei pentru adulţi şi 77 lei şi 350 lei pentru copii (până la 12 ani inclusiv) se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim - magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti.

După 20 de ani de turnee în peste 40 de ţări, timp în care a fost aplaudată de peste 14 milioane de spectatori, Alegria trage cortina în decembrie 2013.

Românii au acum ultima şansă de a vedea acest spectacol, care a vrăjit inimile fanilor din întreaga lume cu momentele sale acrobatice eterice, costumele elegante şi muzica fascinantă.

Alegria (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională ce include 55 de artişti şi muzicieni din 15 ţări şi este un show spectaculos de acrobaţie.

Spectacolul durează aproape două ore şi jumătate, iar fanii vor avea ocazia să urmărească cu respiraţia tăiată acrobaţii dramatice, în care sunt puse la încercare talentul şi echilibrul unor artişti de renume mondial.

Printre numerele prezentate se află 'Barele Aeriene', un moment foarte intens, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi trebuie să se balanseze la mai mult de 16 metri deasupra scenei. În ritmicul şi periculosul 'Dans al Cuţitelor de Foc', artişti jonglează cu cuţite în flăcări pe lângă corp, în timp ce 'Power-Track' oferă spectatorilor o demonstraţie genială de coregrafie sincronizată şi sărituri la trambulină, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. În 'Barele Ruseşti', artiştii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase şi răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robuşti ai colegilor lor.