Actorii Emilia Popescu, Mircea Rusu, Gelu Nitu si Mihai Calota vor raspunde la intrebarile despre meandrele iubirii in spectacolul cu piesa SEX, de Rob de GRAAF, in regia lui Claudiu Goga care va avea premiera luni 2 si marti 3 septembrie, la orele 19.00, la Teatrul Metropolis.

Spectacolul SEX, regia Claudiu GogaFoto: Teatrul Metropolis

"SEX" analizeaza profund si cu emotie, intr-un ritm alert, reactiile si evolutia a patru personaje: sotul, sotia, prietenul casei si partenerul acestuia - doua cupluri ale caror probleme ajung sa interfereze, urmarindu-i pana in cele mai ascunse cute al intimitatii lor erotice si morale. Se discuta, se analizeaza "eroii sunt niste vorbitori entuziasti" cum insusi autorul declara, manati de dorinta ca odata si odata totul sa fie din nou bine.

"Este o combinatie intre amintire si dor. Cred ca, scufundate in adancul constiintei si totusi inca palpabile, se mai pastreaza senzatiile unui armonios odinioara: lumina din camera ta de copil, intunericul de pe coridorul din casa bunicilor, tensiunea plina de asteptare cu care te duceai la scoala in diminetile de vara... [...]

Certitudinile de altadata oricat de departate si de slabe, formeaza un nucleu de nostalgie. Si chiar daca stii ca trecutul nu se mai intoarce, acest nucleu te pastreaza in miscare. Speri sa regasesti candva armonia pierduta si simtirea ca traire fireasca" (Rob de Graaf)

Luni 2 si Marti 3 septembrie, orele 19.00:

PREMIERA - SEX de Rob de GRAAF (traducerea Liliana Alexandrescu)

Distributia spectacolului:

Chra - Emilia POPESCU

Harco - Mircea RUSU

Ralf - Gelu NITU

Speedo - Mihai CALOTA

Regia si ilustratia muzicala Claudiu GOGA

Scenografia Lia DOGARU, asistent scenografie Maria TACHE