​Femeile considera ca este despre femei. Barbatii considera ca este despre barbati. Pentru ca eu, cea care scrie acest text de prezentare, sunt femeie, consider ca este totusi despre femei. Noi toti consideram ca este un text politic sau despre corectitudine politica. Daca va simtiti cumva, pe undeva, lezati de incorectitudinea politica din spectacol, ne cerem scuze si va dorim sa aveti in continuare o viata plina de corectitudine politica.

Shot sau Comedia relatiilorFoto:

Spectacolul "Shot" ii are in distributie pe cativa dintre cei mai talentati tineri actori care s-au remarcat in special pe scenele independente din Bucuresti si este debutul in regie de teatru al Andreei Bibiri, actrita la Teatrul Bulandra.

"Sunt niste teme noi pentru teatrul romanesc, sunt niste probleme pe care noi nu ni le-am pus inca. Odata cu textul asta, mi se pare ca incepem sa ne punem niste intrebari, noi, artistii care spunem textele astea pe gura, si in ceea ce priveste viata noastra. Si descoperim din ce in ce mai multe. Veniti pentru ca aveti nevoie de el. Noua ne foloseste foarte mult ce spune textul asta", spune Andreea Bibiri in interviul acordat Hotnews.ro.

Urmatoarele reprezentatii:Shot sau Comedia relatiilor se joaca vineri 23 august, la ora 19:00, la Clubul Taranului Roman in cadrul Festivalului Undercloud, sambata 24 august, la ora 22:00 la Godot Cafe Teatru si sambata 31 august, la ora 19:00, la Godot Cafe Teatru.

Shot sau Comedia relatiilor, dupa autori americani contemporani

5 piese scurte

Directia scenica: Andreea Bibiri

Orientarea scenica: Carmen Cotofana

Cu: Andreea Bibiri / Florina Gleznea, Andreea Mateiu, Andrei Mateiu, Rolando Matsangos / Toma Danila