Un număr de 28 de spectacole, cele mai bune producţii ale teatrelor independente din ţară, vor intra în competiţie pentru premiile celei de-a şasea ediţii UNDERCLOUD, desfăşurată în perioada 20 - 31 august la Muzeul Naţional al Ţăranului Român (MNŢR), informeaza Agerpres.

Potrivit site-ului muzeului, debutul acestei ediţii va fi marcat, în prima zi, de spectacolul 'Măscăriciul', cu Horaţiu Mălăele şi Nicolae Urs, un adevărat eveniment teatral care se joacă de opt ani cu sala plină.

În aceeaşi zi, de la ora 21:00 va avea loc 'Mecanica Inimii', spectacol lectură produs de UNDERCLOUD în regia lui Chris Simion, cu o distribuţie formată din câţiva dintre cei mai mari actori ai momentului care susţin teatrul independent: Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marian Râlea, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu.

Miercuri, 21 august, curtea interioară a MNŢR se va transforma sub luminile primului spectacol de teatru acrobatic din România, 'Omul Pescăruş', iar joi, Medeea Marinescu şi Marius Manole vor putea fi revăzuţi într-un spectacol de excepţie în regia lui Radu Beligan, 'Fă-mi loc!'.

Pentru prima oară, UNDERCLOUD găzduieşte anul acesta spectacole-concert, prin care actriţele Aylin Cadîr şi Anca Sigartău pot fi redescoperite.

De asemenea, UNDERCLOUD susţine teatrul tânăr şi foarte tânăr, prezentând unele dintre cele mai bune spectacole de absolvire de la UNATC 'I.L. Caragiale' precum şi pe cel care va câştiga premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Ideo Ideis din Alexandria.

Biletele se găsesc la Clubul Ţăranului online pe www.bilete.ro ţi www.vreaubilet.ro.